21 лютого 2024

Методична гра

Учителі – це сила, стійкість, розум, творчість, винахідливість, дотепність, оригінальність, харизма… Той, хто спостерігав би за педагогами нашого ліцею під час методичної гри, не зміг би спростувати жодну з цих характеристик, адже брейн-ринг, який ми підготували для вчителів, містив питання не лише з методики, а й з усіх навчальних дисциплін, ба навіть більше! Три групи змагались, відповідаючи на фахові запитання, опрацьовуючи освітні терміни від А до Я, демонструючи вміння розрізняти твори художників за індивідуальними стилями митців і співвідносити «середньовічні» афіші з сучасними фільмами, удосконалюючи навички вільно, комунікативно доцільно користуватися засобами української мови, мобілізуючись для виконання завдання на уважність, спростовуючи або підтверджуючи неймовірні факти тощо. Кульмінацією було виконання практичного завдання з елементами бріколажу.
Кращими гравцями груп було визнано Наталію Відову, Іванну Іщук, Євгенію Матвєєву. Онлайн-голосування визначило кращу гравчиню брейн-рингу – Євгенію МАТВЄЄВУ!
Методичну гру залишали з подарунками всі: і члени команд, і навіть усі глядачі, адже змогли проявити себе під час розв’язання цікавих завдань.
Не зупиняймось! Рухаймося ВПЕРЕД! Навчаймось протягом усього життя!