24 травня 2017

Опубліковані відповіді на тест ЗНО з української мови
24 травня опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з української мови та літератури, що був проведений напередодні.
Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдань відкритої форми.
Максимальна кількість тестових балів, що зможуть отримати учасники ЗНО за виконання усіх завдань тесту складає 104 бали.
Офіційне оголошення результатів тестування відбудеться не пізніше 15 червня.
Згодом, при оголошенні офіційних результатів ЗНО з української мови і літератури будуть оприлюднені дві таблиці: за шкалою від 100 до 200 балів і таблиця за шкалою від 1 до 12 балів.
Результати за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вищих навчальних закладів.
Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані школам для визначення оцінки випускників за державну підсумкову атестацію з української мови.
Учасники ЗНО, які не подолають пороговий бал, визначений експертною комісією з питань результатів ЗНО з української мови і літератури, вважатимуться такими, хто тест не склав і не зможуть брати участь у вступній кампанії.
Схема оцінювання завдань сертифікаційної роботи з відкритою відповіддю буде оголошена за кілька днів.