22 червня 2022

Стартував другий етап підтвердження участі у НМТ

21 червня розпочався другий етап підтвердження учасниками основної сесій національного мультитесту ЗНО участі у тестуванні.
На цьому етапі учасник основної сесії НМТ має остаточно визначитися з вибором міста/країни для проходження тесту.
Для цього учаснику тестування на інформаційній сторінці у спеціальній формі потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, де зручніше буде пройти тестування незалежно від того, де перебуватиме учасник у період проведення основної сесії, ー в Україні чи за кордоном. Етап підтвердження триватиме до 7 липня 2022 року.
В Українському центрі оцінювання якості освіти зазначають, що важливо якнайуважніше вибирати населений пункт із випадного списку, адже деякі міста додано/вилучено з переліку населених пунктів, які були запропоновані на першому етапі підтвердження.
Після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним НМТ.
Абітурієнтів, які з 20 травня до 7 червня підтвердили участь у НМТ і хотіли б пройти тестування в додаткову сесію, просять пропустити другий етап вибору місця проходження НМТ під час основної сесії, а підтвердити участь у додатковій сесії і протягом із 8ー18 липня вибрати із запропонованого переліку країну/місто, де бажають пройти тестування.

ДОРОЖНЯ КАРТА УЧАСНИКА НМТ