08 червня 2021

ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»

https://ooiuv.odessaedu.net/uk/news-1250-9324/


 

У травні 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми і перспективи розвитку". Захід проведено за участі Міністерства освіти і науки України, Державного вищого навчального закладу “Університет менеджменту освіти”, Національної академії педагогічних наук Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації.
Серед учасників конференції були керівники та вчителі закладів загальної середньої освіти Чорноморська, методисти ММК. До збірки матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції включені матеріали Шинкаренко Тетяни Анатоліївни, заступника директора з НВР Чорноморської загальноосвітньої школи №4 – “Формувальне оцінювання на уроках української мови та літератури: методичний аспект”.