13 лютого 2020

Українська література: подкасти

Сайт Освіта.ua разом із Артуром Пройдаковим, який є вчителем з української мови і літератури та одним із найкращих знавців української літератури, започатковують подкаст із підготовки до ЗНО.
У коротких випусках подкасту, що будуть розміщуватись щотижня, Артур Пройдаков розповідатиме про особливості творів, які включені до програми ЗНО з української літератури, а також акцентуватиме увагу на особливостях тестових завдань з літератури.
Експерт з підготовки до ЗНО поділиться лайфхаками, що допоможуть отримати додаткові бали під час складання тесту, та розповість «секрети» тестових завдань з української літератури.
Кожен подкаст буде присвячений окремому автору, твори якого виносяться на ЗНО, ознайомлюватиме з особливостями та коротким змістом творів, а також розповідатиме про головні аспекти творів, що необхідно знати учаснику для успішного складання тесту.
Подкасти допоможуть майбутнім учасникам тестування зручно та будь-де готуватись до ЗНО з української літератури.
Перші три випуски подкасту, що присвячені темі «Фольклор», а також творам «Повість минулих літ» та «Слово про похід Ігорів» уже доступні на сайті.