20 квітня 2017

В ІМЗО кажуть, що обрали найкращі підручники
  http://osvita.ua/school/55486/
Незабаром світ побачать дійсно найкращі підручники для дев'ятикласників. На цьому наголосив в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти Володимир Ткаченко під час оприлюднення результатів конкурсу підручників для 9-го класу.
«Голос кожного вчителя, який брав участь у голосуванні, врахований завдяки злагодженій роботі Репозитарію. Він був створений і обслуговується фахівцями Інституту. Втім ми відкриті для пропозицій щодо удосконалення системи в майбутньому, модернізації процесу голосування та підведення підсумків», - наголосив керівник установи.
Також в інституті повідомили, що з 21 по 25 квітня 2017 року автори проектів підручників та видавництва, які брали участь у конкурсному відборі, в разі незгоди із оприлюдненими результатами, можуть подати апеляцію.
28 квітня має відбутись засідання колегії МОН, на якому будуть розглянуті протоколи конкурсних комісій і остаточно затверджено перелік підручників, що можуть друкуватись коштом державного бюджету.
В Інституті модернізації змісту освіти звертають увагу громадськості, що певна частина якісної нової навчальної літератури не набрала необхідних 20 тисяч голосів вчительства та зауважують, що видавництва можуть видавати книги власним коштом.