26 листопада 2017

Обласний семінар для керівників шкіл


Розбудова Нової української школи – це довготермінова реформа, яка розпочинається вже зараз. Ця думка стала лейтмотивом обласного семінару "Школа проектної культури. В ногу з "Новою українською школою",  який 23 листопада провели ми з директором школи Майєю Георгіївною Солдатко  для керівників шкіл області. Досвід роботи школи з проектного планування, реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді й  функціонування системи методичної служби школи з моніторингу навчального 
процесу гості оцінили як сучасний, інноваційний та перспективний. Під час практикуму «Сучасний керівник. Самооцінка професійної компетентності» директори та заступники мали змогу об'єктивно оцінити рівень своєї готовності до впровадження концептуальних засад реформування школи.
Щирі слова прихильності та захвату почули ми від лідерів шкіл області, які протягом усього семінару були активними, завзятими, працювали з непідробним інтересом та ентузіазмом.
Подяку за проведений семінар виразили адміністрації школи Волкова Людмила Йосипівна, старший викладач кафедри менеджменту і розвитку освіти ООІУВ, та Айрікян Ганна Сергіївна, завідувач науково-методичної лабораторії управлінської діяльності та координації роботи районних (міських) МК (центрів) ООІУВ.