28 травня 2016


26 травня в нашій школі відбулося грандіозне свято інтелекту, творчості та єднання  День науки «Музейні таємниці».  Вчителі та учні представили дайджест цікавих фактів різних галузей науки та мистецтва, відкрили декілька таємниць і розвінчали ряд міфів,  поповнивши шкільний Музей таємниць цікавими експонатами.


Учні, які протягом навчального року стали переможцями та призерами інтелектуальних конкурсів, та вчителі, що їх підготували, отримали  книжки, а кращі учні паралелей – премію «Concordia», започатковану в 2010/2011 навчальному році. Девізом премії стали слова «Ibi victoria, ubi concordia» (Там перемога, де єдність). 









25 травня 2016

19 травня 2016

День вишиванки в нашій школі

15 травня 2016

До уваги учнів  5-х  класів
Завдання онлайн з теорії літератури. 

http://LearningApps.org/watch?v=ptr2tfcek16

14 травня 2016

До уваги учнів  5-х  класів
Ваше нове завдання онлайн. 

http://LearningApps.org/watch?v=pjndbp12301
+ перегляньте 74-ий  експрес-урок української мови Олександра Авраменка
http://ippo.kubg.edu.ua/ekspres-uroky

07 травня 2016

04 травня 2016

5 травня в Україні стартує ЗНО-2016

5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. 

Рекомендації учням щодо проходження ЗНО


Для того щоб ви могли впевнено впоратися з тестом у напруженій обстановці зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), почніть готуватись до тестування заздалегідь. А як краще впоратися з цим завданням, вам підкаже цей матеріал.



Випробовуй. У тренуваннях застосовуйте правильну тактику, тобто додержуйтесь усіх рекомендацій, як правильно вирішувати окреме завдання чи тест у цілому. Наприклад, не слід двічі перечитувати малозрозумілу інструкцію, а треба відразу ж познайомитися з варіантами відповідей. Тоді зміст відповідей прояснить вам, що ж саме є необхідним в інструкції до даного завдання. Це конкретний приклад тактики, яку треба випробовувати. Її можна освоїти й ефективно застосовувати, тільки активно тренуючись у тестуванні.