29 березня 2016

До уваги учнів  5-х  класів
Канікули - це чудово! Є час гуляти, спілкуватись, читати, займатись улюбленими справами і, звичайно, виконувати завдання онлайн, які я створила для вас. 
Успіхів!





Переходьте за посиланнями або шукайте на сторінці "Завдання  online".

23 березня 2016

До уваги учнів  10-х  класів
Створила для вас нове завдання. Працюйте!

22 березня 2016

   У  Всесвітній  день  поезії  на  базі  нашої  школи  проходив  фестиваль  читців 
"З Україною в серці" під керівництвом методиста міського методичного кабінету Молодецької Антоніни Максимівни. Чудові виступи учнів усіх шкіл сторили атмосферу свята, творчості та єднання.
Висловлюю подяку  Гордієвській Дар'ї, Лукашевій Аліні, Вельмик Ангеліні, Ільїну Мирославу, Єрьоменко Ксенії, Кузенній Ганні та Котляренко Марії за проникливе й щире читання вірша. 


19 березня 2016

«Музейний Портал»  http://museum-portal.com/php/index.php?l=ua


Проект «Музейний портал» націлений на популяризацію культури, науки та музейної справи. Портал надає інформацію та актуальні новини з музейного життя України та світу та доступ до бази даних з інформацією про музеї зі зручним інтерфейсом користувача. 

14 березня 2016

До уваги учнів  5-х  класів


07 березня 2016

05 березня 2016

Генератор ребусів http://rebus1.com/ua/index.php?item=rebus_generator

Генератор ребусів
До вашої уваги пропонуємо унікальну розробку україномовного генератора ребусів. Задайте будь-яке слово або фразу, і програма миттєво згенерує по вашому запиту ребус! Зверніть увагу, що використовуючи відповідний перемикач, можна створювати спеціальні ребуси для дітей, в яких використані зображення дитячих героїв з казок та мультфільмів. Звертаємо увагу на те, що наш генератор ребусів є також російською та англійською мовами.